Amenajari Feng Shui pentru bucatarie

bucatarie-feng-shui_2_b1Exista un vechi cult despre care oamenii au inceput sa stie cat mai multe. Daca in urma cu ceva vreme oamenii nu stiau ce anume inseamna Feng Shui-ul. In ziua de astazi, foarte multi dintre ei cunsoc aceste obiceiuri si chiar incearca sa le puna in practica. In legatura cu amenajarea bucatariei, acest cult ilustreaza starea de sanatate a proprietarilor. Pe scurt, daca bucataria este amenajata corect din punct de vedere Feng-Shui, acest lucru lucru va poate influenta semnificativ buna functionare a organismului.

Acest cult cuprinde trei unitati importante care realizeaza o legatura extrem de stransa cu starea materiala a dvs. dar si cu sanatatea. Acest triunghi este format din baie, bucatarie si dormitor. Acestea sunt locurile in care oamenii se relaxeaza si au diferite stari de bine.

Bucataria este locul poate ca cel mai important dintr-o locuinta. De regula, atunci cand primim musafiri, acestia intra prima oara in bucatarie. De asemenea, nu trebuie sa ezitam sa spunem ca acesta este locul care reuneste familia, aducand stare de bine in sufletele membrilor, si anume la masa. Masa este cea care reuneste membrii familiei si oamenii apropiati si dragi. Din acest motiv, trebuie sa fie cat mai primitoare si cat mai placuta pentru a conferi o stare de bine.

In primul rand, inainte de a alege un mobilier pentru bucatarie trebuie sa aveti grija ca acesta sa fie pe masura incaperii. Daca bucataria este foarte mica, nu trebuie sa puneti o mobila mare care sa sufoce ci trebuie sa castigati cat mai mult spatiu folosind diferite trucuri. Iata cateva trucuri pentru conceptele de Feng-Shui care trebuie sa fie aplicate inainte de a cumpara mobila bucatarie:

Culori

In primul rand, daca te gandeai ca poti sa folosesti diferite culori tipatoare pentru a atrage atentia trebuie s aafli ca acestea nu fac decat sa streseze. Daca te gandesti ca folosind difertie culori tipatoare vei reusi sa atragi atentia trebuie sa iei in considerare faptul ca acestea te vor duce in cealalta extrema.

Cand vine vorba despre culorile Feng-Shui trebuie sa folosesti nuante cat mai deschise. In acest concept, culoarea galben favorizeaza o digestie mai buna si din acest motiv trebuie sa faci astfel incat sa o folosesti, daca exista printre preferintele tale.

Poti folosi diferite nuante de bej, culoarea untului, crem si alte nuante in acest gen care reusesc sa iti confere o stare de bine tie si invitatilor tai.

Lumina

Este posibil sa nu ai o bucatarie prea spatioasa insa este foarte important ca aceasta sa fie cat mai iluminata. Foloseste cat mai multe corpuri de iluminat precum spoturi reglabile si aseaza-le la diferite inaltimi astfel incat sa modifice energia din interiorul bucatariei.

Ai grija ca toate elementele din bucatarie sua de pe blat s afie cta mai bine curatate pentru a nu exista praf.

Ordine

Probabil ca ati observat pana acum ca in cazul in care este dezordine in casa deveniti destul de agitat. Ei bine, acest lucru se intampla din cauza faptului ca dezordinea favorizeaza energia negativa in cultul Feng Shui. Este foarte important sa faci astfel incat sa aranjezi totul si sa lasi cat mai mult spatiu la dispozitie.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*