Allview s5 Simply Pareri si imagini

Pentru ca am participat la o campanie, ce se refera la promovarea unor produse, drept bonus am primit un telefon Allview s5 Simply. Nu am fost prea incantat de acest telefon, dar dupa ce am asteptat peste o luna jumate, am primit telefonul prin Cargus. M-a sunat tipul ca este in judet si ca in mai putin de 10 minute este la poarta. Am ridicat telefonul, insa nu eram foarte entuziasmat sa il am. M-am gandit atunci pe loc ca o sa il vand si o sa iau ceva banuti pe el, insa totul s-a schimbat cand l-am desfacut.

In momentul in care am vazut ce telefon frumos si finut este, am zis ca nu exista telefon mai bun pe care sa il detin. Bateria ma tine pe putin o saptamana, iar ecranul de 2.8 inch, m-a facut sa cred ca are touchscreen. Camera este 0, nu pot face nici macar o poza, nu o pun nici in categoria VGA, ce sa mai zic de calitatea de 2 mpx cat spun ei ca are telefonul.

Nu vreau sa par o persoana aiurea, insa sincer va spun ca am lasat Samsung Galaxy S III deoparte pentru el. Mi se pare foarte mare si bateria nu este chiar atat de buna. Paralel, folosesc celalalt telefon al meu un iphone 4s, care il tin pentru comunicarea doar cu anumite persoane. Allview s5 Simply este un telefon din clasa premium, se cunoaste ca a fost facut cu cap, iar calitatea produsului chiar m-a lasat fara cuvinte. Capacul din spate este din metal, iar tastatura este foarte usor de folosit.

Sistemul de operare nu este cine stie ce, insa este suficient pentru a-l folosi ca un telefon normal. Pretul este in jur de 150-200 de lei si merita achizitionat de orice persoana care vorbeste mult la telefon. Detine si tehnologia bluetooth, pe care eu o folosesc cu o casca, atunci cand doresc sa vorbesc la telefon.

Un ultim avantaj il reprezinta difuzorul, se aude mult mai tare decat iphone 4s sau ca Samsung Galaxy. Il recomand cu caldura si va las si un video ci acest telefon.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*