Ajuta-te sa te relaxezi!

In ziua de astazi toata lumea este extrem de incordata si de agitata. Toate lucrurile care ni se intampla zilnic isi pun o amprenta destul de puternica asupra noastra, a sanatatii noastre fizice si psihice. Este foarte important sa stii sa iti relaxezi corpul pentru a actiona chiar si atunci cand nu ai o persoana care sa te ajute sa faci asta.

Un masaj este binevenit mai ales dupa o zi grea de  munca, incordare si relaxare. Este foarte important sa stii sa iti relaxezi coloana sau muschii dupa o zi obositoare. Iti poti face chiar tu un masaj de calitate:

Umerii si spatele

Probabil ca dupa ce ai trecut printr-o zi obositoare de stat la birou intr-o pozitie nesanatoase simti nevoia unui masaj pentru a te relaxa si de a reduce impactul negativ pe care il poate avea munca la birou. Iata o modalitate pentru a te masa singur:

Te asezi pe podea si pui sub tine o saltea de gimnastica. Ai nevoie de o minge de tenis pe care sa o pui in zona pe care vrei sa o masezi, intre umeri sau chiar in zona lombara. Incepe prin a-ti misca trupul ruland pana cand mingea ajunge in punctul sensibil care are nevoie de masaj. Ramai nemiscar cu mingea de tenis pe zona care are nevoie. Stai acolo 5 minute pana cand simti ca se relaxeaza muschii.

Picioarele

Durerile de picioare? Sunt foarte multe femei care se confrunta cu durerile de picioare dupa o zi grea de munca. Acest lucru s eintampla fie din cauza ca are un job care necesita miscare continua fie a stat toata ziua pe tocuri iar acum durerile de picioare sunt groaznice. Se aplica de asemenea, o minge de tenis sub talpa si se ruleaza pe intregimea piciorului pana cand acesta se relaxeaza. La sfarsit foloseste o sticla cu apa de la frigider cu care sa faci acelasi evercitiu.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*