Afla daca ti-e frica de angajament

horizontal-1Exista foarte multi tineri din ziua de astazi care prefera concubinajul in favoarea mariajului. Motivele? Motivele sunt exact asa cum probabil ca va imaginati deja. Tinerii nu se mai casatoresc fie din cauza situatiei financiare, fie din cauza fobiei de angajament.

Vi s-a intamplat vreodata sa aveti o relatie si sa realizati pe parcursul timpului ca relatia in care va aflati nu este tocmai ceea ce v-ati dorit doar din cauza faptului ca evolueaza spre stabilitate? Ei bine, inseamna ca aveti un prim simptom al faptului ca va este teama de angajament.

Sigur, nu trebuie sa te gandesti ca esti o persoana neserioasa daca iti este frica de un angajament ci pur si simplu iti este frica ca nu vei sti ucm sa te comporti sau cum sa ractionezi intr-o astfel de situatie.

In primul rand, trebuie sa iti asculti intuitia. Probabil ca nu stii ce trebuie sa faci insa ai tu o presimtire si ti se pare ca persoana de langa tine nu este tocmai ceea ce ti-ai dorit. Ei bine, acest lucru inseamna ca ai nevoie de  o schimbare. Nu vei face acest lucru pentru ca nu esti in stare de o relatie ci pur si simplu nu simti siguranta langa persoana de langa tine.

Este important sa ai abilitatea de a descoperi daca partenerul are ganduri reale de o relatie serioasa sau nu. In cazul in care nu simti ca este pentru tine, trebuie sa te conformezi si sa lasi deoparte persoana respectiva.

Nue sti prima persoana care nu este compatibila cu persoana de langa ea, asadar, fara nici un regret trebuie sa faci ce iti spune inima.

In cazul in care nu ai curaj sa iti iei un angajament si te feresti de acest lucru, poti sa fii sigur ca la un moment dat va veni persoana potrivita care te va face sa uiti complet de aceasta fobie. Cel mai important este sa existe sentimente intre cei doi parteneri.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*