Afla ce vei regreta de la varsta de 30 de ani

Oriunde ne-am indrepta privirea observam cum oamenii gresesc. Sa gresesti este ceva absolut normal insa sa faci aceeasi greseala de foarte multe ori poate fi o adevarata problema. S-ar spune in popor ca oamenii intelepti reusesc sa invete din greselile altor, pe timp ce oamenii obisnuiti reusesc sa invete doar din greselile lor. Uitandu-ne in jur si vazand atat de multi oameni care gresesc, ar fi firesc sa facem astfel incat sa invatam din greselile celor din jurul nostru.

Exista foarte multe lucruri pecare le-am putea face si care ne-ar pute face sa ne simtim groaznic. In continuare, voi prezenta cateva dintre lucrurile la care trebuie sa fii atent pentru a nu regreta mai tarziu ca le-ai facut sau ca nu le-ai facut. Iata care sunt acestea:

In primul rand, trebuie sa stii ca la varsta de 30  de ani, una dintre cele mai mari probleme a oamenilor este aceea a societatii. La aceasta varsta, societatea pune o presiune foarte mare asupra noi. Ne intrebam de multe ori care sunt greselile pe care le-am facut de-a lungul timpului.

La varsta de 30 de ani oamenii incep sa judece sau sa se intrebe de motivele pentru care nu avem o familie, copii, o cariera sau o viata frumoasa. Oamenii care nu au toate aceste lucruri sunt judecati de catre societate. Ei bine, toate lucrurile trebuie sa fie facute la locul lor si trebuie sa ne traim viata, sa fim fericiti si sa facem totul cand simtim.

Cel indicat este sa renunti la asteptarea de a avea toate aceste lucruri si sa faci lucrurile care te fac sa te simti implinit. Gandeste-te ca ai o singura viata si ca trebuie sa o traiesti asa cum este ea.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*