Afla care sunt temerile barbatilor intr-o relatie

Orice inceput suna compromitator si cu totii avem impresia ca inceputul unei relatii este etapa cea mai frumoasa a acesteia. Cand suntem la inceput avem impresia ca lucrurile sunt perfecte si nu reusim sa vedem defectele partenerului. Sigur ca aceste lucruri nu sunt asa pentru totdeauna si ca trebuie ca relatia sa evolueze si sa se intample diferite lucruri intre tine si partenerul tau.

In dragoste sunte diferiti. Babratii sunt intr-un fel iar femeile in alt fel. De asemenea, ei au perceptii diferite despre relatii indiferent de stadiul in care se afla aceasta. Ne intrebam care sunt lucrurile care roiesc in mintea partenerului si nu reusim sa ne dam seama asta pentru nimeni nu poate citi ganduri.

Barbatii sunt mai introvertiti si nu prea discuta despre sentimentele pe care le au. Ei vad lucrurie diferit fata de femei si din acest motiv va voi spune cateva dintre lucrurile pe care barbatii le gandesc in ceea ce priveste relatia pe care o au. Afla acum care sunt temerile barbatilor in momentul in care se implica intr-o relatie:

In primul rand, vorbim despre faptul ca orice barbat se gndeste la inceptul relatiei la finalul acesteia. Sigur ca va veti gandi ca oamenii au trecut prin diferite relatii, au simtit pe pielea lor esecul relatiei asa ca privesc cu teama spre momentul in care se a termina. Sigur ca barbatii care nu au suficienta experienta nu se mai gandesc la final pentru ca nu stiu cum va fi aceatsa.

De asemenea, barbatii se gandesc uneori ca nu sunt suficient de buni pentru femeia de langa ei. Barbatii se tem ca nu sunt suficient de buni si cred ca femeia va putea pleca sau se va plictisi de relatia cu el. Astfel, si barbatii au temerile lor pe car ele poarta in suflet.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*