Afla care sunt cartile pe care trebuie sa le citesti obligatoriu!

Este joi, insa tu te gandesti deja ce vei face in weekend, incepand cu seara de vineri si sfarsind cu seara de duminica. Dupa o saptamana grea si foarte stresanta la locul de munca, ce ai vrea mai mult decat sa te relaxezi putin mai mult, sa te odihnesti suficient, sa mergi la inot sau sa citesti o carte frumoasa, afara pe terasa, cu o cana de ceai fierbinte si relaxant in fata.

Timp vei avea, poate nu suficient pentru tot ce ti-ai propus, insa daca ai vrea sa citesti ceva si nu stii ce anume sau nu ai mai vrea sa reiei cartile din biblioteca personala pe care le-ai lecturat deja, atunci iti voi propune  cateva titluri bune.

Mihail Drumes- Scrisoare de dragoste

Daca inca nu ai citit-o, ar fi cazul sa te apuci de aceasta carte deoarece consta intr-o poveste de dragoste frumoasa, dar trista, in care banii si cariera sunt puse pe primul loc, in locul dragostei. Insa, sa nu credeti ca numai despre asta este vorba in aceasta carte, ci si suspansul, melodrama, ironia si rasturnarile de situatie fac parte din actiunea acesteia.

S.J. Watson- Inainte sa adorm

Protagonista acestei carti este Christine, o femeie de 47 de ani care sufera de o forma rara de amnezie, care o face sa uite totul dupa 24 de ore. Asadar, in timp ce nu mai este ea insasi, aceasta crede ca are 27 de ani si ca nu este casatorita, cand de fapt in mod normal se trezeste langa sotul ei, in casa celor doi, acesta fiind mereu nevoit sa ii explice situatia pentru a o tine la curent.

Pana acum aceasta poveste se asemana oarecum cu actiunea filmului „The Vow”, insa acolo sotul femeii incearca sa o ajute sa treaca peste toate inconvenientele si sa o recastige, pe cand in aceasta carte, sotul Christinei pare suspect de ceva. Pentru a afala mai multe detalii insa, trebuie sa cititi cartea.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*