Adevaruri universale care iti vor imbunatati viata

Aceste cateva adevaruri universale se pot aplica in viata oricui, indiferent de cate greseli au fost facute in trecut. Trebuiesc citite si aplicate, iar apoi veti putea vedea pe propria piele schimbarile ce apar.

1. Orice doresti sa obtii incepe cu un simplu gand, cu o idee sau cu un vis. Asadar acorda-ti timp sa visezi, sa vizualizezi, sa iti folosesti imaginatia pentru a crea cele mai uimitoare scenarii despre cum ai vrea sa fie viata ta. Scapa un moment de realitate si de gandirea logica. Gandurile sunt produsul trairii si energiei creative care face totul posibil.

2. Nu exista nici un vis sau obiectiv care sa fie prea mare pentru a fi atins. Fie ca iti doresti sa locuiesti intr-o vila uriasa, sa ai masina pe care ti-ai dorit-o, sa fii proprietarul unei mari companii, sa ai propria ta insula, nimic nu este imposibil. Trebuie doar sa ai acel obiectiv in minte si sa parcurgi treptat, chiar cu pasi infim de mici, calea catre atingerea sa.

3. Ai un talent si acesta trebuie folosit la maxim si distribuit pentru a aduce beneficii. Foloseste-l, daruieste-l, aplica-l insa sub nici o forma nu il irosi. Viata este mult prea scurta pentru a-ti lasa cantecul neinterpretat, pentru ca o carte sa ramana nescrisa, pentru ca visele sa ramana neindeplinite. Nu te mai intreba daca esti suficient de bun, special sau talentat. Cu siguranta esti!

4. Indiferent in ce moment al vietii esti, tot timpul vei gasi o scuza si vei amana unele lucruri. Nu face asta. Vei vrea sa astepti pana se iveste momentul potrivit, pana cand ai mai multi bani, experienta, timp, curaj, intelepciune, insa adevarul este ca nu exista un moment perfect pentru a face ceva. Viata se schimba in fiecare zi si daca folosesti scuzele si nu iei masuri, nu vei mai incepe nimic niciodata.

5. Intuitia este ca si un GPS interior si te va ghida aproape fara efort pe calea pe care vrei sa o urmezi. Asadar secretul este sa faci ceea ce ti se pare bun, potrivit si perfect pentru tine.

6. Ai sprijin intotdeauna din partea cuiva. Exista familia, prietenii, antrenorii, mentorii si alte persoane care te vor incuraja tot timpul si iti vor ridica moralul cand ai nevoie.

7. Foarte importanta este distractia. Joaca iti deblocheaza inspiratia, oportunitatile si energia pentru a face tot ceea ce iti doresti. Asa ca nu iti irosi zilele stand in birou si incercand sa faci lucrurile sa se intample. Acorda-ti timp sa razi, sa te joci, sa te distrezi si sa fii curios despre viata.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*