Achizitionarea unei masini din Romania vs din UE

Astazi vreau sa vorbim putin despre achizitionarea unei masini din romania, dar si despre achizitionarea unei masini din afara din Uniunea Europeana, care sunt avantajele si dezavantajele si de ce merita sa luam o masina din Romania sau Uniunea Europeana. Ce vreau sa va spun eu pana acum, este faptul ca mai am putin si o sa iau si eu permisul, Doamne Ajuta sa fie totul perfect si sa il iau si eu din prima sa nu mai fie nevoie de alta nebunii cu absente de la scoala, pentru ca sunt la facultate si nu prea imi permit ca sa fac vreo prostie taman acum. Este important sa stiti faptul ca atunci cand achizitionati o masina, nu trebuie sa va uitati daca ajunge la 300-400 km/h sau nu mai stiu ce cai putere, trebuie sa va uitati si la conditiile masinii si daca o sa va ajute in viitor la ceva.

Eu vreau sa imi cumpar un VW Golf, sau un BMW model putin mai vechi pentru ca nu consuma chiar atat de mult si ofera si multe avantaje care multe masini nu le ofera. Este bine de stiut faptul ca eu vreau sa iau masina din Germania, si sa o inmatriculez cumva ori in Romania ori in Bulgaria, asta depinde. Odata ce achizitionati o masina din Romania, nu va mai trebui sa platiti taxele enorme pe care le dati in momentul in care aduceti o masina din afara si o inmatriculati aici. Legile astea tampite chiar pe mine unul ma lasa fara cuvinte, in loc sa se gandeasca si la noi ca nu prea dispunem de multi bani, ei se gandesc cum sa faca rost de mai multi bani si sa se imbogateasca ei din bugetul de stat, cu nu stiu ce bani pentru hotel, masini si alte servicii de care noi oamenii normali nu dispunem, dar sa trecem la capitolul masini.

Cautand pe internet tot felul de site-uri de anunturi, am dat de un site care mi-a atras atentia. Pentru mai multe informatii intra pe autodel.ro unde vei gasi o multime de masini care merita cumparate, atat din afara cat si din Romania. Totusi eu va recomand serios sa va ganditi de doua ori inainte sa o alegeti, pentru ca nu stiti ce taxe ascunse detine acea masina, si va treziti ca dati pe ea 1000 de euro, dar mai dati 10000 euro pentru nu stiu ce taxe pentru inmatriculare si alte taxe de poluare, cum numai in Romania se intalneste asta. Mi se pare o prostie, si nu inteleg de ce a trebuit sa ajungem pana acum, pentru ca mergea bine mersi treaba asta cu importul de masini, se mai facea si la noi o afacere din asta si toata lumea isi permitea sa aiba o masina, automat lua asigurari si castiga cam toata lumea din asta. Acum castiga doar statul si atat, nu stiu cine s-a gandit si pentru cine in momentele astea insa un lucru este cert, cei din Guvern nu se gandesc deloc la noi, ci doar la ei, cum sa castige mai multi bani. Va multumesc pentru atentie si aveti foarte multa grija cand achizitionati o masina, sa nu luati tzeapa !

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*