Achizitionarea un iphone performant

De curand mi-am achizitionat un iphone 4s, si as vrea sa scriu in articolul asta cateva informatii legate de iphone, si sistemul lor de operare Ios. Ce pot sa spun in prima faza, este ca telefonul este unul negru, cu un aspect placut, si un sistem de operare 6.1.3. Ce pot sa spun despre iphone 4s ? Este un telefon finut, cu o dimensiune placuta, care este destul de interesant din multe puncte de vedere. Camera foto de 8mpx, este una de-a dreptul incredibila, care pe mine m-a socat efectiv. Camera din fata, VGA, are o claritate de parca zici ca este de 2 mpx. Calitatea telefonului este una deosebita, insa un dezavantaj ar fi sticla din care este facut, pentru ca daca il tinem mult in soare se incinge atat de tare incat ai impresioa ca acum o sa iti bubuie in fata. Ca fi performante, telefonul intrece tot. Detin si un Samsung Galaxy S III,  dar iphone 4s, din punctul meu de vedere il intrece. Cu tot quad core-ul lui, iphone-ul are un sistem de operare foarte optimizat, fata de android. Cu toate astea, Samsung-ul detine Android-ul, unde putem gasii multe aplicatii fata de iOS, insa eu raman in continuare un fan al iphone-ului.

Pentru ca spatele nu prea imi placea cand l-am cumparat, am ales sa caut un service iphone 4, unde am inlocuit capacul din spate cu o culoare mai frumoasa, care imi placea mie foarte mult. Jocurile in prezent pe care le am pe iphone sunt : Real Racing 3, unde am numai cuvinte de lauda la adresa lui, o grafica incantatoare, care nu prea o vedem la Samsung Galaxy S III,  Walking Dead si celebrul joc de Air Hockey. Trei jocuri mari si late, care le poate intrece pe toate. Ca si aplicatii, cele mai folosite de mine sunt, Skype, Yahoo Messenger, Gmail, Okazii, Chrome si Dropbox, mai sunt si altele insa prefer sa le recomand doar pe acestea.

Ce nu imi place la iphone este ca nu poti instala aplicatii Crackuite. Securitatea de la iphone dupa cum se pare este una incredibil de mare, foarte greu reusesti sa instalezi Cydia, si sa iti faci de cap prin sistemul de operare de la Ios.  La android, aplicatii gasim la greu, putem sa le descarcam direct sau de pe torrente, le putem uploada usor pe telefon.

Prin Iphone, trebuie neaprat sa punem asa zisul Itunes, si sa le incarcam prin programul asta special. Functia care imi place la nebunie este Gasire Iphone, prin care pot sa imi urmaresc telefonul de acasa ( de parca nu ar fi tot timpul la mine ) , insa daca aveti vreo iubita, care credeti voi ca nu prea va spune adevarul, acum este momentul sa o monitorizati. Nu vreau sa fiu rautacios, insa fetele in ziua de astazi cam asta merita, pentru a nu prea le vezi tu ca umbla doar cu un singur barbat, ci o face chiar cu mai multi, ceea ce mie nu imi place deloc si ma indispune chiar cand e vorba de asta.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*