Acest proiect de fotografie fascinant dezvăluie modul în care preocupările și temerile noastre ne fac complet diferiti

foto

Limbajul corpului este un instrument foarte puternic pe care îl avem la dispoziție. Dacă cunoasteti semnele, vă poate ajuta să comunicați mai eficient. Cu toate acestea, limbajul corpului vă poate expune cele mai mari temeri și slăbiciuni. Demonii noștri ne pot transforma cu ușurință în monștri reali. De tot ceea ce ne este frică și de tot ceea ce ne este rușine uneori, ne face să ne simțim foarte nesiguri în legătură cu noi înșine.

Pentru experimentul prezentat in imaginile de mai jos au fost invitati tineri care nu s-au întâlnit niciodată și nu au participat niciodată la un film profesionist. Înainte de a începe, le-a fost cerut să își reamintească cea mai gravă situație prin care au trecut sau cel mai jenant moment al vieții lor.

Câteva ore mai târziu au fost fotografiți aceiași oameni din nou, dar de data aceasta le-a fost cerut să arate puterea încrederii în sine.

Rezultatele au lăsat toată lumea fără cuvinte: toate fotografiile au fost luate în aceleași circumstanțe, dar uitați-vă la diferența dintre ele – contrastul este destul de evident. Așa că nu uitați că este vorba de stima de sine și de încredere; credeți în voi înșivă și veți privi – și, mai important, va veti simți – chiar minunat!

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*