Accesorii absolut necesare pentru o camera video

Desi o camera video ar putea fi mai mult decat suficienta pentru crearea unui clip pentru Youtube, ai nevoie de mai mult decat de o camera pentru a filma un clip. Actorul Ralph Finnes, cel mai cunoscut pentru ca a jucat rolul lui Voldemort in filmul Harry Potter spunea ca ” in timpul unei filmari, mai mult ca sigur vor aparea diverse probleme”. Haideti sa vedem de ce ai nevoie alaturi de o camera video, ca amator.

Geanta speciala

O geanta profesionala iti va proteja mereu camera. Gentile speciale pentru camere video au compartimente separate pentru baterii, memorie extra si sunt create special pentru a proteja camera daca vei scapa geanta. O geanta cu o curea pe care o poti pune pe umar, te va asigura ca nu iti va fi furata usor, direct din mana.

Pentru ca toate aceste genti vin in diferite marimi si versiuni, trebuie sa alegi una in functie de mediul in care vei folosi cel mai des camera.

Trepiede

De cele mai multe ori, nu vei putea tine o camera fixa si filmarea ta nu va fi chiar cea mai buna. Un trepied te va ajuta sa tii camera fixa, parte crucial esentiala pentru o filmare clara si corecta.

Trebuie sa achizitionezi unul uitandu-te dupa picioare ajustabile, posibilitatea de a atasa orice tip de camera, cumpana si sistem independent pentru ajustare verticala si orizontala. Acest sistem poate fi unul din cel mai important. Daca vei achizitiona un trepied ieftin, nu vei avea posibilitatea sa misti camera cursiv pe trepied (orizontal sau vertical).

Baterii

Trebuie sa ai mereu la tine baterii de rezerva, incarcate bineinteles. Fiecare camera necesita un anumit tip de baterie asa ca ai grija sa cumperi una in plus, potrivita pentru dispozitivul tau.

Memorie suplimentara

Fiecare camera video foloseste o anumita forma de stocare cu ar fi casete compacte, mini-dvd-uri sau carduri de memorie. Indiferent de capacitatea de stocare, ai grija sa ai mereu la tine memorii suplimentare.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*