A aparut Acer Travelmate X313

Plusuri

-subtire si luminos

-carcasa pentru tastatura inclusa

-hard drive de 128 GB

Minusuri

-un singur USB

-performanta nu impresioneaza

-display-ul e doar 1366×768

-pretul un pic prea mare

Desi remarcabil de subtire si luminos pentru un convertibil, Acer Travelmate cade victima unor probleme asemanatoare ca cele ale competitiei; durata de viata a bateriei mica, performanta asa si asa, tastatura de proasta calitate.

Acer Travelmate X TMX-M-6824 front angle case standConvertibilele Windows au fost imbunatatite categoric de cand au fost introduse primele modele in 2012. Durata de viata a bateriei a fost imbunatatita, greutatea a scazut, performanta s-a imbunatatit si Windows-ul s-a imbunatatit si el (slabut ce-i drept) odata cu persiunea Windows 8.1.

Convertibilele inca sufera de o problema mare; nu sunt la fel de bune ca tabletele. In teorie, rezolvarea acestei probleme o reprezinta tabletele PC. Totusi, incercarile de a construi un astfel de dispozitiv nu au mers prea bine.

Acer, Microsoft, Dell, HP si altii au incercat insa nici o companie nu a reusit sa isi convinga consumatorii ca o tableta cu Windows si cu un procesor puternic de la Intel este exact ce le trebuie.

Acer nu renunta insa chiar atat de usor, incercand din nou cu Acer Travelmate x313. Este dotat cu un Intel Core i-3-3229Y, 4 GB RAM si un SSD de 128 GB. Pe hartie, tableta arata impresionant. Totusi, pretul pune un semn de intrebare: Chiar este loc pentru o tabelta scumpa cu Windows?

Acer Travelmate are 3 butoane pe carcasa. Unul este butonul Windows. Celelalte sunt butoanele de pornire si volumul. Din fericire, in afara de faptul ca poti da volumul la maxim cand tii tableta intr-o pozitie comfortabila, tableta nu are nici un alt fel de probleme ergonomice.

Tableta detine un port USB 3.0, un mini-HDMI si un o mufa pentru jack de 3.5 mm. Din pacate, un singur USB e prea putin. Daca vrei sa conectezi un cablu de date in timp ce folosesti un mouse cu usb, ei bine nu poti. Iti trebuie un USB splitter.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*