5 motive pentru care Stailer este soluția optimă când vine vorba de programări la salon

stailer

Vizitele la saloanele de beauty sunt indispensabile deseori deoarece orice schimbare cu privire la aspectul fizic vine la pachet cu o stare de bine și un vibe mai bun. Din păcate totuși este dificil să te programezi la salon pentru că asta presupune zeci de apeluri către stiliști pentru a găsi un loc liber. Aceste lucruri necesită timp și răbdare și deseori nu dispunem de nici una dintre acestea. 

Motiv pentru care Stailer va fi acea platformă pe care o vei prefera în acest sens. Este o platformă care facilitează programările la salon și mai mult decât atât, aici poți vedea detalii despre majoritatea saloanelor din oraș. Orice serviciu din sfera de hair and beauty este disponibil aici și trebuie doar selectat din listă pentru a vedea mai apoi variantele disponibile pentru o zi anume. Iată deci 5 motive pentru care vei prefera Stailer când vine vorba despre programări:

1. Platformă gratuită

Stailer este 100% gratuit de utilizat pentru orice persoană interesată și nu ai nici o limită a programărilor pe care poți să le faci. Nici utilizarea platformei și nici a aplicației nu presupune taxe sau costuri de niciun fel. 

2. Toate informațiile sunt transparente

Un mare avantaj este faptul că are toate informațiile la vedere, astfel încât să poți face alegerea în funcție de ceea ce preferi și ce ți se pare mai potrivit. Spre exemplu dacă ești interesat de niște saloane cu servicii de tuns in Suceava selectezi filtrele și mai apoi vei vedea lista cu toate cele disponibile. La fiecare dintre acestea poți vedea prețul, timpul de lucru, salonul, stilistul, poze ale altor lucrări și alte detalii de acest gen care să te ajute să filtrezi rezultatele.

3. Disponibilă în zeci de orașe

Pe Stailer te poți baza în zeci de orașe din țară, mai exact 20. Deci când ești în concediu și vrei o schimbare de look știi cum poți găsi salonul potrivit pentru tine – Stailer este soluția. Dacă atunci când s-a lansat era disponibil doar în Cluj, iată că acum lista cu orașe se extinde în fiecare zi și pot fi identificate din ce în ce mai multe.  

4. Toate serviciile în același loc

Stailer nu este doar pentru serviciul de coafură, ci pentru toate serviciile din sfera beauty, atât pentru femei cât și pentru bărbați. Cei interesați de servicii precum pensat, make-up pentru femei sau tratamente faciale, tuns bărbați în Suceava sau orice alt serviciu, Stailer este platforma care te programează la salon. În acest sens citeste si acest material pentru mai multe informații.

5. Economie de timp

În doar 5 minute programarea este gata, în comparație cu zecile de minute pe care le pierdeai înainte cu apelurile la diverse saloane. Oricând ai timp, chiar și noaptea înainte să adormi poți accesa platforma și realizezi în scurt timp programarea de care ai nevoie. Nu mai pierzi timp prețios cu astfel de lucruri care au acum soluții mult mai simple. Online economisești timp și ai parte și de mai multe informații.

Stailer este deci platforma/aplicația care te ajută cu tot acest proces de programare la salon. Vine cu un pachet avantajos de care poți avea parte, deci ar fi păcat să alegi altă variantă în acest sens. Accesează www.stailer.ro și descoperă mai multe informații. 

Contact:

support@stailer.ro

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*